Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος mylingerie.gr

Καλώς ήρθατε στο mylingerie.gr  

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Η επωνυμία της εταιρείας είναι:

Πετσινής Κων Χρήστος
Εμπόριο Εσωρούχων και  Αξεσουάρ
ΑΦΜ 057776704  ΔΟΥ Μεσολογγίου (Ναυπάκτου)

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τζαβέλα 23 Ναύπακτος 30300
Τηλ.: +30 2634021944
Fax: +30 2634027379 Email: info@mylingerie.gr

To mylingerie.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του  ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα.

To mylingerie.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (LINKS)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (links). Η παροχή των links από το mylingerie.gr δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών. Επίσης, το mylingerie.gr δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία ή τραυματισμό συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Τα links παρέχονται προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με αποκλειστική ευθύνη τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το mylingerie.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το mylingerie.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν. Εφόσον το παραγγείλετε διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από συνεργαζόμενες με το mylingerie.gr επιχειρήσεις, στις οποίες διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα του πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από το mylingerie.gr  για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με το pelistore.gr  επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).

Επισκευές ή επιστροφές προιόντων.

Όλα τα προϊόντα και οι συσκευές που πωλούνται στο mylingerie.gr καλύπτονται από εγγύηση του κατασκευαστή ή του επίσημου εισαγωγέα.

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας.

Επισκευές προϊόντων πραγματοποιούνται μέσω των επισήμων service των εισαγωγέων ή κατασκευαστών και η αποστολή των συσκευών προς επισκευή γίνεται από τον πελάτη απευθείας με τον επίσημο αντιπρόσωπο..

Το mylingerie.gr δεν διαθέτει service.

COOKIES

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mylingerie.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ACS Courier. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει δικό του τρόπο αποστολής μετά από επικοινωνία μαζί μας, Το κόστος αποστολής είναι 3,50€ για εμπορεύματα έως και 2 κιλά και 1,5€ για κάθε extra κιλό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00€.

Σε περίπτωση που το σημείο παραλαβής του πελάτη θεωρείται απομακρυσμένη περιοχή από την  courier ενδέχεται να υπάρξει εξτρά κόστος αποστολής για το οποίο ο πελάτης θα ενημερωθεί πριν την αποστολή.

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ δεν ισχύει τρόπος αποστολής με αντικαταβολή αλλά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για παραγγελίες άνω των 300,00€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

Για παραγγελίες σε προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή ή και εξόφληση πριν την παραγγελία τους από τον εισαγωγέα.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Αποστολή προϊόντων

Προϊόντα που εμφανίζονται στο mylingerie.gr ως άμεσα διαθέσιμα η αποστολή τους γίνεται προς τον πελάτη την επόμενη ημέρα.

Προϊόντα που εμφανίζονται στο mylingerie.gr ως διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας η αποστολή προς τον πελάτη πραγματοποιείται μόλις παραληφθεί από τον προμηθευτή του mylingerie.gr